U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

REPARATIES

 

Je kunt bij ons terecht voor reparatie werkzaamheden aan je percussie instrumenten, ook al heb je ze niet bij ons gekocht.

Wij repareren djembe, tambour / gildetrommels, zetten nieuwe vellen op timba, surdo, bongo etc. Het vervangen van spanners, vernieuwen van touw voor zowel tambour en djembe.

 

DJEMBE

Voor het plaatsen van een nieuw vel, herstel en reparatie van beschadigingen of scheuren aan ketel, lassen van ringen, aanbrengen van nieuw touw, volledig opspannen daarvoor ben je bij DRUMKEET aan het juiste adres.

Een nieuw vel op je djembe zetten kost minimaal € 75,- . Dit is inclusief alle werkzaamheden en een Afrikaanse geitenhuid. Als er nieuw touw op moet of als er reparaties verricht moeten worden, komen er wat kosten bij.

Wil je je djembe helemaal perfect hebben, dan kunnen we hem stemmen. De spanning van het vel wordt dan overal hetzelfde. Hierdoor wordt de klank duidelijker, harder en mooier. Geen elkaar tegenwerkende frequenties meer, maar een egale, ronde toon en een strakke slap.

 

Reparaties uitsluitend via afspraak  info@drumkeet.nl of bellen met 06 12204178.