U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

DRUMKEET verhuurt djembe's aan particulieren, instellingen, bedrijven en scholen. Dit is mogelijk voor een korte of langere periode. 

 

Kosten: je kunt bij ons djembe's huren voor € 5,00 per djembe per dag. De borg bedraagt vanaf € 50,00 per djembe. De djembe's worden niet aangeleverd, je dient dus zelf voor het transport te zorgen. Mocht je geen transport hebben, dan kunnen de djembe's tegen betaling gebracht worden. Bij het ophalen dient de borg contant te worden afgerekend en je moet een geldig legitimatiebewijs tonen.

 

Huurvoorwaarden: de huurder is degene die het huurcontract ondertekend bij het ophalen van de djembe's, alsmede de houder van het legitimatiebewijs waarvan wij het nummer noteren op het huurcontract. De huurder is de eindverantwoordelijke voor het terug brengen van de djembe's en moet ervoor zorgen dat de gestelde regels worden nageleefd en dat het aantal verhuurde djembe's bij terugkomst compleet is. DRUMKEET behoudt zich het recht eventueel ontstane schade door onvoorzichtigheid, foutief gebruik, of transport, te verhalen op de huurder (dus niet op degene die de schade heeft veroorzaakt, of schuldig is aan de vermissing van één of meer djembe's). Als de verhuurder schade opmerkt aan de verhuurde djembe's bij terugkomst, zal hij het door hem bepaalde schadebedrag inhouden van de betaalde borg en zo nodig een hoger bedrag in rekening brengen. Bij vermissing van één of meer djembe's zal een koopsom worden opgelegd van 175 euro per vermiste djembe. Als de huurder de djembe's niet op overeengekomen inleverdatum terug brengt, zal de verhuurder het huurbedrag verhogen door dit te vermenigvuldigen met het aantal dagen dat de huurder te laat is met het terug brengen.